Gegevensbescherming

Het gebruik van internet en sociale media heeft ons kwetsbaarder gemaakt voor inbreuken op onze privacy. Om de persoonsgegevens van alle burgers van de Europese Unie beter te beschermen, heeft de EU daarom een nieuwe privacywet aangenomen. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing in de hele EU. Deze privacywet gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens.

Iedereen heeft te maken met de AVG. Niet alleen grote bedrijven of overheden moeten aan deze wet voldoen, maar ook vrijwilligersorganisaties, stichtingen en (sport)verenigingen moeten de bepalingen van de wet in acht nemen.

Het bestuur van Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens goed beschermd zijn en heeft daarover afspraken gemaakt.

Wat betekent dit voor u?
Omdat u bekend bent in onze ledenadministratie bewaren wij algemene persoonsgegevens (naam, adres, woonplaats, email adres en banknummer) van u in ons ledenbestand.

Waarom worden deze gegevens bewaard?
Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst bewaart deze gegevens omdat we u willen kunnen uitnodigen voor bijeenkomsten, het toezenden van informatie en kunnen informeren over de activiteiten van Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst. Uw bankrekeningnummer en het incassoformulier waarop het bankrekeningnummer vermeld staat, bewaren wij om het lidmaatschapsgeld automatisch te incasseren.

Wie kunnen deze gegevens inzien?
Uw persoonsgegevens kunnen worden ingezien door de bestuursleden van Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst. Uw bankrekeningnummer kan alleen worden ingezien door de penningmeester en secretaris.

Hoe worden uw persoonsgegevens beschermd?
Uw gegevens worden bewaard in een excelsheet op beveiligde computers van van het bestuur van Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst. Verzending van persoonsgegevens gaat via een beveiligde verbinding.

Wilt u dat uw gegevens uit ons bestand aangepast of verwijderd worden?
Uw gegevens worden binnen een maand verwijderd uit het ledenbestand als u uw lidmaatschap hebt opgezegd. Als u gegevens verwijderd of aangepast wilt zien, kunt u dat Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst laten weten door een berichtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een briefje te schrijven aan de secretaris van Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst

Waar kunt u terecht met vragen over de AVG
Als u nog vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Belangvereniging Breedenbroek-Voorst, kunt u deze stellen aan de secretaris van Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst Carla Coenen 0315-651677.

Laatste nieuws

DAUWTRAPPEN HEMELVAART VOOR HET HELE GEZIN.Start bij de Sportzaal Breedenbroek.9.00 - 10.00 uur 45 km.  
Nieuwsbrief Projectgroep Wonen in Breedenbroek-Voorst Beste inwoners van Breedenbroek en Voorst, Dit voorjaar is door de Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst de start gegeven om de woonwensen in...
Vanaf 2013 volgt een enthousiaste groep van ca. 25-30 personen jaarlijks een herhalingscursus Reanimatie/AED, georganiseerd door de BVBV. Onder leiding van Ben Arentsen van EHBO Varsseveld  wordt in een...
BREEDENBROEK - Op maandag 8 juli vindt een bijeenkomst plaats bij Zalencentrum Koenders in Breedenbroek, waarop de presentatie plaatsvindt van de uitkomsten van de Woonvisie. Na de pauze is de...