Om 19.30 uur opent wethouder Henk Hengeveld de avond en geeft een korte inleiding. Vervolgens wordt u in de gelegenheid gesteld om de inventarisatiekaart te bekijken en is er de mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen en wensen, ideeën en opmerkingen kenbaar te maken over de actualisatie van het bestemmingsplan aan de aanwezige ambtenaren.

Vanaf 29 juni kunt u de inventarisatiekaart voor het bestemmingsplan Kom Breedenbroek ook op de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) bekijken als u zoekt op ‘Kom Breedenbroek’. De inventarisatiekaart ligt vanaf deze datum tevens ter inzage op het gemeentehuis. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de bijeenkomst te komen, dan kunt u via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post reageren op de in voorbereiding zijnde actualisatie van het bestemmingsplan Kom Breedenbroek. We ontvangen uw reactie graag vóór 15 juli 2016.

Vervolgens wordt het ontwerpbestemmingsplan opgesteld. We verwachten dat in het tweede kwartaal van 2016 het ontwerpbestemmingsplan ter inzage zal worden gelegd met de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen.