Er zijn veel mogelijkheden met de auto; vervoer van deur tot deur.

• Geïndiceerd vervoer
• Vervoer ouderen naar maandelijkse 60+ soos
• Regio taxi pashouders
• Vervoer kerkbezoek o.a. naar Dinxperlo / Ulft
• Ziekenhuisvervoer bezoek als ook behandeling
• Bezoek aan huisarts / tandarts / fysio Dinxperlo / Gendringen / Ulft
• Vervoer van / naar zorgboerderijen dagbesteding
• Vervoer naar zorg- / gezondheidsinstellingen bezoek / dagbesteding
• Boodschappen in Dinxperlo / Gendringen / Ulft wekelijks
• Winkelen Doetinchem / Bocholt
• Leerlingen vervoer wintermaanden
• Andere niet genoemde behoeften aan incidenteel vervoer

Dorpsauto: Individueel Vervoer tussen 07:00 en 23:00 uur gedurende 7 dagen per week, uitgevoerd door vrijwillige dorpsgenoten die mensen graag "verder" willen helpen, met een 5 persoons auto, dus medepassagiers zijn ook welkom
Voor al die mensen die niet (langer) in staat zijn in hun vervoersbehoefte te voorzien
Betalen: Starttarief € 2,= (inclusief de eerste 8 Km.) Voor elke kilometer extra geldt een tarief van € 0,25.
Extra passagier € 2,= en extra opstapplaats : € 2,=
Contant betalen aan de chauffeur aan het eind van de rit.
Opstappen: Bij de mensen aan huis, vervoer van deur tot deur en op de plaats van bestemming zo nodig naar binnen begeleiden.
Reserveren: Telefonisch via de Dorpsauto Telefoon : nummer 06-235 45 198.
Minimaal 2 dagen van te voren bellen. Vermeldt: uw naam, telefoonnummer, ophaaladres , aantal passagiers en reisdag & datum. Gewenst tijdstip van ophalen en de bestemming (adres)

Tevens graag een opgave van bagage en bijzonderheden (rollator e.d.)

Wilt u als vrijwilliger deelnemen aan dit project, als –incidenteel –chauffeur of in de organisatie als rittenplanner of zelfs projectgroep lid, dan bent u ook van harte welkom. Indien we voortvarend willen gaan starten is elke ondersteuning welkom. Bent u geïnteresseerd in het welzijn van onze gemeenschap en de leefbaarheid van onze woonomgeving dan informeren wij u graag over dit mooie initiatief.
Mocht u belangstelling hebben in het gebruik van de dorpsauto, met of zonder chauffeur, of mee willen werken aan dit project dan vragen wij u om dit te melden bij de onderstaande personen, lid van de projectgroep dorpsauto.

Leden projectgroep:
Ronald Lubbers Bohnenweide 14, 0315-652043 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tonny Stroet Krommenhorst 32, 0315-651650 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Kip Terborgseweg 15, 0315-651094 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie :
bel dan met de dorpsauto telefoon 06-235 45 198
ook voor het reserveren van de dorpsauto.

http://www.dorpsauto.nu/documenten/folder6.pdf

Laatste nieuws

  Voorst - Op donderdag 22 november is er in zaal Van Hal in Voorst een lezing over de Stakenborg in Voorst. De presentatie wordt gegeven door Charlie van Hal.De Stakenborg is een van de oudst...
Oproep reanimatiecursus Breedenbroek-Voorst ma 24 sep 2018, 14:36                          BREEDENBROEK-VOORST - In geval van calamiteit telt elke seconde. Daarom is de Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst (BVBV) op zoek naar...